Mr. Florentijn Verhagen Advocaat en curator, verbonden aan act Fort Advocaten te Amsterdam.

Ons kantoor werd benaderd door Stephan naar aanleiding van een gepubliceerd faillissementsvonnis waarbij ik ben aangesteld als curator. Bij dit faillissement waren twee voertuigen betrokken. We waren nog niet bekend met wagenparkverkopen.nl, maar nadat Stephan de voorwaarden had toegelicht, waren we geïnteresseerd en hebben we het uitgeprobeerd.

Stephan hanteert een transparante werkwijze wat betreft zijn voorwaarden en zijn prijsopbouw. Een duidelijke drietrapsraket gaf ons inzicht in de kosten. Bovendien bood hij realistische prijsinschattingen voor de voertuigen, waarbij hij ook meerwaarde bood door het compleet laten reinigen van de voertuigen. Dit resulteerde in een hogere verkoopopbrengst.

Stephan is snel en beschikt over de expertise en het netwerk dat ik als curator niet heb. Door zijn ontzorgende dienstverlening hoefde ik minder tijd te besteden aan de verkoop van de voertuigen, wat mij tijd gaf om me op andere onderdelen van het faillissement te richten.

Uiteindelijk hebben we met de hulp van Stephan de voertuigen succesvol verkocht. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner voor de verkoop van voertuigen tijdens faillissementen, dan zou ik Stephan van wagenparkverkopen.nl zeker aanraden.”

Contact

    Hoe kunnen we van dienst zijn?